Loading...
Finance2017-06-12T11:14:45+00:00

Finance

De financiële functie is de laatste tijd danig in beweging. Controllers moeten over een uitgebreid arsenaal van kennis en vaardigheden beschikken om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren aan de organisatie en haar managers. Zowel bij de overheid als in de publieke sector (inclusief de bancaire sector) is er steeds meer behoefte aan mensen met gedegen kennis en ervaring. Banken en verzekeraars hebben steeds meer te maken met verscherpte wet- en regelgeving en de groeiende verkoop via internet zorgt voor een compleet andere vorm van dienstverlening. Efficiëntie met een nóg sterkere focus op de klant staat centraal.

De markt van hoogopgeleide financials wordt sterk beïnvloed door ontwikkelingen zoals de voortschrijdende automatisering van accounting­processen, strenger toezicht op kredietverstrekking, toename van reorganisaties, fusies en overnames en oprichting van (internationale) Shared Service Centra.

Jouw toekomst

Jong&Ko biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij gerenommeerde organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner voor jouw toekomstige werkgever die jouw carrière de juiste impuls kan geven! We hebben regelmatig een aantal financiële vacatures.  Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, stuur je CV.

Indien onze opdrachtgevers niet direct op de Payroll willen nemen dan doet Jong&Ko dat. Je komt in dienst van Jong&Ko voor de duur van de opdracht en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we een gerenommeerde organisatie waarin talent zich mag ontwikkelen.

Uw nieuwe collega

Jong&Ko beschikt over een groot aantal CV’s met daarin de financiële competentie die u zoekt. Indien u over een spraakmakende functie/opdracht beschikt zoeken wij voor u de juiste man/vrouw. De persoon die een toegevoegde waarden binnen uw bedrijf en voor u en/of zijn toekomstige collega’s een sparringpartner is. Niet alleen doen maar vooral doen en meedenken.

Wij werven en selecteren voor u met de bedoeling dat medewerkers optimaal binnen uw organisatie passen.

Mocht blijken dat uw organisatie om strategische redenen niet de door ons geselecteerde kandidaten op de Payroll wil hebben dan zorgen wij in overleg met u voor zijn arbeidsvoorwaarden door middel van een detacheringsovereenkomst.