Loading...
HRM2017-06-12T11:14:46+00:00

HRM

De HRM-tak is volop in beweging. Waar vroeger de tradionele HR-functies werden gezocht, ziet men nu steeds meer HRM functies met specialisatie. Naast de specialisatie dient de HRM’er over de schutting van zijn vakgebied heen te kunnen kijken Voorbeelden hiervan zijn:

 1. HR-Managers met de competentie om organisaties en procedures te stroomlijnen. Bedrijven zijn er nu namelijk in het bijzonder op gericht om in de zwarte cijfers te blijven. Ze willen daarom hulp om de bedrijfsstrategie om te zetten in HR-beleid dat zorgt voor de benodigde talenten in de organisatie.
 2. HR-Adviseurs en HR-Coördinatoren die het HR-beleid handen en voeten moeten geven. HR-Adviseurs blijven gewild om solide operationele ondersteuning te bieden aan managers, medewerkers en organisaties.
 3. Organisatieadviseurs met als specialisme ‘Verandermanagement’. De ‘hardere’ O-kant van P&O wordt meer gevraagd omdat veel bedrijven aan het herstructureren zijn en daar ondersteuning bij nodig hebben.
 4. Trainers en opleiders op tijdelijke basis. Bedrijven gaan nu niet graag langdurige werkverbanden aan met trainers, maar hebben ze wel op verschillende momenten hard nodig om veranderingen te helpen implementeren. Daarom willen bedrijven ze vooral tijdelijk binden; als alternatief kunnen ze kiezen voor externe opleiders.
 5. HR-medewerkers en Salarisadministrateurs. Hoewel deze functies in de verdrukking komen door outsourcing en de mogelijkheden van HR-software, hebben managers nu te weinig tijd om het HR-beheer erbij te doen, maar wat vaak wel van ze verwacht wordt. Daarom is de administratieve ondersteuning van deze HR-medewerkers voor bedrijven toch (weer) interessant. 

  Jouw toekomst

  Jong&Ko biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij gerenommeerde organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner voor jouw toekomstige werkgever die jouw carrière de juiste impuls kan geven! We hebben regelmatig een aantal HR vacatures. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, stuur je CV.

  Indien onze opdrachtgevers niet direct op de Payroll willen nemen dan doet Jong&Ko dat. Je komt in dienst van Jong&Ko en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we een gerenommeerde organisatie waarin talent zich mag ontwikkelen.

  Uw nieuwe collega

  Jong&Ko beschikt over een groot aantal CV met daarin de HRM competentie die u zoekt. Indien u over een spraakmakende functie/opdracht beschikt zoeken wij voor u de juiste man/vrouw. De persoon die een toegevoegde waarden binnen uw bedrijf en voor u en/of zijn toekomstige collega’s een sparringpartner is. Niet alleen doen maar vooral doen en meedenken.

  Wij werven en selecteren voor u met de bedoeling dat medewerkers optimaal binnen uw organisatie passen.

  Mocht blijken dat uw organisatie om strategische redenen niet de door ons geselecteerde kandidaten op de Payroll wil hebben dan zorgen wij in overleg met u voor zijn arbeidsvoorwaarden door middel van een detacheringsovereenkomst.