Loading...
IT2017-06-12T11:13:33+00:00

IT professionals

Het ICT werkveld is een breed vakgebied. Naast inhoudelijkheid van het vakgebied (zoals programmeren van software) heeft ICT ook te maken met hardware en alle randgebieden eromheen. Jong&Ko beziet ICT vanuit de klant en dat gaat verder dan de soft- en hardware. Van een moderne ICT er mag verwacht worden dat hij inzicht heeft in bedrijfsprocessen en financiën maar bovenal in mensen.   

Management in IT: Een functie waarbij de vraag het aanbod overtreft, is die van accountmanager. Hoewel er waarschijnlijk wel genoeg aanbod is vanuit de niet-ICT-opleidingen, wordt er gezocht naar kandidaten die ook over de juiste ICT-vaardigheden beschikken. Voor werkzoekenden met een achtergrond in IT, kan bij-of omscholing tot accountmanager hier dus voor de juiste match zorgen.

Developers: Op dit moment is er in de ICT-sector verreweg de grootste vraag naar developers. Bijna 90 procent daarvan is op HBO-WO niveau. Meer dan de helft van de vacatures is voor Net/C programmeurs. De cursussen voor developers die op dit moment in het bijzonder populair zijn, zijn echter SAP cursussen. De gebieden die volgens Jong&Ko meer aandacht verdienen, zijn vooral cloud computing, big data en cyber security. Specialisten hierin zijn bij veel bedrijven hard nodig. Op het gebied van security is dit topprioriteit in de ICT Branche. Top van de meest gevraagde specialisatie is Java, PHP, .NET, SAP, ICT Manager,  C#, Support, Oracle, Business Intelligence, SQL, Systeembeheerder, Business Analyst, Tester, Project Manager, Linux.

Jouw toekomst

Jong&Ko biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij gerenommeerde organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner voor jouw toekomstige werkgever die jouw carrière de juiste impuls kan geven! We hebben regelmatig een aantal ICT vacatures.  Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, stuur je CV.

Indien onze opdrachtgevers je niet direct op de Payroll willen nemen dan doet Jong&Ko dat. Je komt, voor de duur van de opdracht, in dienst van Jong&Ko en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we een gerenommeerde organisatie waarin talent zich mag ontwikkelen.

Uw nieuwe collega

Jong&Ko beschikt over een groot aantal CV’s met daarin de ICT competentie die u zoekt. Indien u over een spraakmakende functie/opdracht beschikt, zoeken wij voor u de juiste man/vrouw. De persoon die een toegevoegde waarde binnen uw bedrijf levert en voor u en/of zijn toekomstige collega’s een sparringpartner is. Niet alleen doen maar vooral doen in combinatie met meedenken.

Wij werven en selecteren voor u met de bedoeling dat medewerkers optimaal binnen uw organisatie passen.

Mocht blijken dat uw organisatie om strategische redenen de door ons geselecteerde kandidaten niet op de Payroll wil hebben, zorgen wij in overleg met u voor zijn arbeidsvoorwaarden door middel van een detacheringsovereenkomst.