Loading...
Jong&Ko2019-01-14T11:10:50+00:00

Jong&Ko

Jong&Ko is specialist in het werven, selecteren en detacheren van ondernemende professionals vanuit diverse disciplines.

Dit doen we door de vraag en het aanbod van onze opdrachtgevers en onze kandidaten goed te inventariseren en bij elkaar te brengen. We zien kansen voor beide partijen en reageren daar voortvarend op. Onze kracht is het analyseren van personeelsvraagstukken en het adviseren hierover, waardoor wij zeker de geschikte professionals kunnen voordragen. Ofschoon wij graag met beide benen op de grond staan, is ons ‘out of the box’ denken niet vreemd als de situatie dat verlangt.

Commitment

Jong&Ko werkt altijd op basis van een concreet en duidelijk mandaat van de opdrachtgever. Hierdoor kunnen wij een betere dienstverlening leveren en een beter resultaat bereiken.

Recommandatie

Jong&Ko streeft naar tevreden en duurzame relaties. Onze opdrachten verkrijgen wij veelal uit een netwerk van opdrachtgevers. Tevreden relaties brengen regelmatig nieuwe opdrachten aan. Recommandatie is de sleutel van ons succes.

Selectief

Selecteren is ons vak. Alles draait om het selecteren van de meest geschikte kandidaten bij het vervullen van een opdracht. Opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat wij de juiste kandidaten aan hen voorstellen. Geselecteerde kandidaten mogen op hun beurt erop rekenen dat wij hen op de juiste wijze bij opdrachtgevers voorstellen. Om aan de hoge verwachtingen te voldoen, besteden we veel tijd en aandacht aan het werving en selectieproces.

Want ons uitgangspunt is dat een verandering voor opdrachtgever en kandidaat een verbetering moet zijn.

Toegevoegde waarde

Jong&Ko begrijpt dat opdrachtgevers opdrachten ook in eigen beheer kunnen vervullen. Vaak wordt Jong&Ko toch ingeschakeld bij moeilijk vervulbare vacatures of bij gebrek aan HRM-capaciteit of deskundigheid voor de vervulling van bepaalde posities. Bovendien zijn, onder andere door het gebruik van internet, de mogelijkheden voor het vinden van geschikte kandidaten enorm toegenomen. Dit maakt de zoektocht naar kandidaten gecompliceerder en arbeidsintensiever. Bij een goede selectieprocedure is een hele hoge respons, net zoals een hele lage respons, namelijk geen voordeel. Door een hoge toegevoegde waarde te bieden tegen een concurrerend tarief is uitbesteden aan Jong&Ko voor veel opdrachtgevers een beter alternatief dan zelf doen.

Open organisatie

Jong&Ko is groot genoeg om een prachtig netwerk aan opdrachten en kandidaten te hebben en te onderhouden. Tegelijkertijd zijn wij open en plat genoeg georganiseerd om snel en transparant te kunnen schakelen. Een organisatie met slagkracht.

Persoonlijk

Jong&Ko gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen onze consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers. Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Jong&Ko hoog in het vaandel.

Visie

Wij zijn niet alleen ondernemend en bezig in het nu, wij dromen ook graag. Het is onze visie en droom de plek te zijn waar mensen hun persoonlijke en professionele ambities kunnen verwezenlijken. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, krijgen volop de ruimte om te werken aan nieuwe doelen. Anderzijds willen wij een bescheiden bijdrage leveren aan organisaties. Wij zoeken naar de meest ideale kandidaat in uw organisatie.

Wie zijn wij

Jong&Ko is een werving, selectie en detacheringsbureau opgezet door en Alex-Jan de Jong. Samen met Patricia Lampe vormen Alex-Jan Een team. De drive van Patrica en Alex-Jan is meehelpen aan het verbeteren van uw organisatie. Alex-Jan en Patricia constateren dat bestuurders, managers en/of eigenaren onbewust steeds op zoek naar variaties op henzelf om de vacatures in het bedrijf op te vullen. Alex-Jan en Patricia zoeken naar aanvullingen op een bestaand team. Zij proberen samen met de opdrachtgevers een optimale mix in de samenstelling van het personeel te krijgen.

Plaats in de Maatschappij

Jong&Ko is een commerciële organisatie en wij willen een gezonde boterham verdienen. Naast deze boterham is voor ons belangrijk dat we ook een bijdrage leveren aan de economische, sociale en vitale omgeving van het werkgebied waarin we werken. We trachten oplossingen (kandidaten) te zoeken vanuit de regio van onze opdrachtgevers. We ondersteunen plaatselijke initiatieven die gericht zijn op sport en gezondheid. Daarnaast sluiten we onze ogen niet voor hen die misschien wat minder zichtbare talenten hebben. Wij leveren ondersteuning aan organisaties die op plaatselijk niveau iets betekenen voor mensen die aan de onderkant van de samenleving leven.