Marketing en Communicatie

De afgelopen jaren zijn er vier hooftrends in de samenleving te onderkennen die hun weerslag hebben op het Marketing en Communicatie vak, dit zijn:

  1. ‘Glazen huis’: Hiermee wordt niet de bekende 3FM-campagne bedoeld, maar het fenomeen dat alles wat een organisatie doet zichtbaar is, mede door de verregaande digitalisering. Organisatie moeten transparant zijn en worden. Maar bovenal lijkt het of zowel de burger als de onderneming geen privacy meer kent. Hoe gaat de marketing en communicatie adviseur hiermee om.
  2. Horizontalisering: De samenleving is platter geworden en mensen bewegen zich binnen netwerken waarbinnen velen graag hun mening delen. Deze ontwikkeling is ook te zien op de werkvloer: Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren het middelmanagement uit de organisatie gesneden. Kortom  steeds meer bedrijven kiezen voor minder hiërarchie op de werkvloer.
  3. Emotiemaatschappij: De mens is niet rationeel, er is steeds meer aandacht voor de werking van het brein. “De mens is grillig, ongrijpbaar en irrationeel.” wat betekend dit in samenhang met andere maatschappelijke ontwikkelingen.
  4. Datamining: Door het slim koppelen van grote hoeveelheden beschikbare data, kun je inspelen op bijvoorbeeld het individu, de situatie of een gemoedstoestand. Hier kunnen we ook de term  big data lezen, hoewel er ook kritiek is op het feit dat deze term de nadruk zo legt op de hoeveelheid. ‘Deep & rich data’ wordt weleens genoemd als een betere opvolger hiervan.

Jouw toekomst

Jong&Ko biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij gerenommeerde organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner voor jouw toekomstige werkgever die jouw carrière de juiste impuls kan geven! We hebben regelmatig een aantal marketing en communicatie  vacatures.  Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, stuur je CV.

Indien onze opdrachtgevers niet direct op de Payroll willen nemen dan doet Jong&Ko dat. Je komt in dienst van Jong&Ko voor de duur van de opdracht en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we een gerenommeerde organisatie waarin talent zich mag ontwikkelen.

Uw nieuwe collega

Jong&Ko beschikt over een groot aantal CV’s met daarin de marketing en communicatie competentie die u zoekt. Indien u over een spraakmakende functie/opdracht beschikt zoeken wij voor u de juiste man/vrouw. De persoon die een toegevoegde waarden binnen uw bedrijf en voor u en/of zijn toekomstige collega’s een sparringpartner is. Niet alleen doen maar vooral doen en meedenken.

Wij werven en selecteren voor u met de bedoeling dat medewerkers optimaal binnen uw organisatie passen.

Mocht blijken dat uw organisatie om strategische redenen niet de door ons geselecteerde kandidaten op de Payroll wil hebben dan zorgen wij in overleg met u voor zijn arbeidsvoorwaarden door middel van een detacheringsovereenkomst.