Overige

Jouw toekomst

Jong&Ko biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij gerenommeerde organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner voor jouw toekomstige werkgever die jouw carrière de juiste impuls kan geven! We hebben regelmatig een aantal marketing en communicatie  vacatures.  Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, stuur je CV.

Indien onze opdrachtgevers niet direct op de Payroll willen nemen dan doet Jong&Ko dat. Je komt in dienst van Jong&Ko voor de duur van de opdracht en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we een gerenommeerde organisatie waarin talent zich mag ontwikkelen.

Uw nieuwe collega

Jong&Ko beschikt over een groot aantal CV’s met daarin de marketing en communicatie competentie die u zoekt. Indien u over een spraakmakende functie/opdracht beschikt zoeken wij voor u de juiste man/vrouw. De persoon die een toegevoegde waarden binnen uw bedrijf en voor u en/of zijn toekomstige collega’s een sparringpartner is. Niet alleen doen maar vooral doen en meedenken.

Wij werven en selecteren voor u met de bedoeling dat medewerkers optimaal binnen uw organisatie passen.

Mocht blijken dat uw organisatie om strategische redenen niet de door ons geselecteerde kandidaten op de Payroll wil hebben dan zorgen wij in overleg met u voor zijn arbeidsvoorwaarden door middel van een detacheringsovereenkomst.