Loading...
Werving en selectie2018-06-12T08:08:17+00:00

Werving & Selectie

Jong&Ko wil een Werving- en Selectiebureau zijn voor professionals met een MBO+, HBO  en Academisch werk- en denkniveau. Wij werven en selecteren mensen die zich bezighouden met het secundaire/ondersteunende proces van een organisatie. Te denken valt aan o.a. HRM’ers, Inkopers, Financiële specialisten, Juristen, ICT-ers, Marketing en Communicatie specialisten, Secretariaatsmedewerkers, Huisvestingsspecialisten en Archiefspecialisten.

Onze doelstelling is vraag en aanbod bij elkaar te brengen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Wij werken als werving- en selectiebureau op basis ‘no cure no pay’.

Zijn er door u ondersteunende activiteiten gewenst zoals een advertentiecampagne of assessment, dan maken wij een separate offerte met zeer concurrerende tarieven die vanuit de markt gevraagd worden. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. De medewerker die wij voor u werven en selecteren levert ook optimaal rendement binnen uw bedrijf en verrijkt uw organisatie met innovatiekracht, bestendigheid en winstgevendheid.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u voorafgaande een vaste aanstelling een overeenkomst wilt sluiten zonder direct een arbeidsrelatie aan te gaan met de geselecteerde kandidaat. Wij bieden dan de detacheringsconstructie aan. De kandidaat komt eerst bij ons op de Payroll en na 6 maanden gaat hij automatisch over naar uw organisatie. Dit gebeurt zonder afkoopsom.

Overige dienstverlening:

Indien noodzakelijk, faciliteren wij u met de totale inhuur van personeel. Dit kan in een aantal modellen:

  1. Werven en selecteren van al uw personeel (vast en tijdelijk personeel)
  2. Het detacheren inclusief werven, selecteren en detacheren (tijdelijk en/of vast personeel)
  3. Het overnemen van uw (tijdelijk) personeel en weer terug detacheren
  4. Faciliteren van het inhuurproces (Vendor Management)
  5. Faciliteren outplacement
  6. Met onze partnerorganisatie ZP&co zijn we in staat binnen HR afdelingen te interveniëren danwel op HR aspecten reorganisatie te begeleiden.

Onze partnerorganisatie de coöperatie ZP&co is een bemiddelingsorganisatie tussen Zelfstandige Professionals en Opdrachtgevers. De leden van de Coöperatie zijn eigenaar van de organisatie en Jong&Ko voert de hiervoor de bedrijfsvoering uit.  Voor meer informatie zie www.zp-en-co.nl.